måndag, juni 21

Nystart

Nu är det jobbartider. Tydligen också extrema handlartider - det bara kryllar av människor på Ica och jag har bara kastats in i rutinerna igen. Helgen som avverkats var första jobbhelgen sedan julschemat, så det kändes aningens ringrostigt innan jag var på helfart igen.

Jag ska ju husera kring Bake-offavdelningen i sommar, så det kändes som en bra avdelning att få tilldelad under helgjobbet. I mina vildaste fantasier eller (mar)drömmar kunde jag inte ana mig till hur många människor som verkar starta lördagsmornarna med ett wienerbröd och en kopp kaffe.
Även om doften som sprids kring mig är rätt angenäm så vänder det sig lite i magen när jag tänker på vilken hemsk inledning kroppen får på den dagen när transfetterna, sockret och stärkelsen kastar sig ut i blodet. Huvva!

Min energiomsättning är det däremot inga problem med, jobbarhelg innebär allt som oftast dubbelt så mycket att göra än under veckan, men med en eller två personer istället för 5-7 stycken....






Nystarten då? Jo, jag har kastat mig in i Projekt: sockeravgiftning och det går alldeles utmärkt än så länge. Det känns toppen att bara stoppa i sig saker som jag vet gör gott för kroppen, och energin och blodsockernivåerna har hållit sig otroligt jämna och fina än så länge. Härliga tider!!

Wienerbröd: jobb, inte fritid.

Inga kommentarer: